Nejnovější recenze ze sekce Army a lovecké bundy, kabáty a blůzy
Bunda byla na zimní počasí.Chtěl jsem na jaro lehkou bundu.
Jediné nevýhody: Kabát sedí v ramenou, ale moc široký v pase. Nemohu sehnat lepší přezku na pásek, ale to je problém galanterií.
Děkuji.
Kdo má rád tento styl oblékání, bude spokojen...
Netrefili jsme velikost, bunda byla větší než je obvyklé, probíhá výměna....jednoduše, vstřícně.
Bunda Helikon-Tex SAS Smock Duracanvas Earth Brown
Přidáno: 27. února 2024
(naposledy upraveno 24. března 2024)
Zakoupeno v BUSHCRAFTshop.cz
- Relativně lehký, možnost voskovat
- s bundou jsem velmi spokojen, přesně vyhovuje mojím poždavkům na takovou součást oděvu
- žádnou nevýhodu jsem zatím nenašel
- Odnímatelný beránek, takže máte jarní/zimní bundu v jednom.
Zatím nevím, bundu jsme měnili za větší. Ještě nenošeno.
- Netypický střih
- Kvalitní zpracování
- Kvalitní materiál
- Odepínací vložka, vizuálně super, nošení celoroční
Blůza Helikon-Tex SFU Next černá
Přidáno: 22. února 2024
(naposledy upraveno 22. února 2024)
Zakoupeno v ANAREUS CZ, s.r.o.
Sedí přesně
Bunda Carinthia G-Loft ISG 2.0 olivová
Registrovaný uživatel
Přidáno: 20. února 2024
(naposledy upraveno 20. února 2024)
Zakoupeno v CARINTHIASHOP.COM
- Vypadá dobře
- Odepínatelná kapuce
- Cena neodpovídá vlastnostem
- Materiál G-Loft dostatečně tepelně neizoluje a profukuje v části hrudníku kde není softshell, potvrzují mi to i další lidé co tu bundu mají
- Když navlhne nebo přijde do styku se sněhem nasakuje vodu v oblasti hrudníku
- Bunda má sice vypolstrované ramena na nošení batohu už ale nemá chráněná záda a zádová část se odírá o záda batohu
Doporučuji koupi spíše čistě softshellové bundy.
Bunda je kvalitne prošitá zevnitř, zpevňující látka na ramenou vypadá také dobře, zatím nenošená, uvidíme.
- Originální kvalitní výrobek, jen velikostně jsou o číslo větší než udávají míry.
- ok
- Odepínací vložka
Líbila se mi bunda a její praktičnost
Bunda přesně splnila mé představy, materiál i zpracování kvalitní, není co vytknout. Pochopitelně jsem ji otestoval jak s vložkou, tak bez ní a jsem maximálně spokojen.
- Kvalitní material a provedení
- Ta cena :-)
- Ačkoliv se nemusí na první pohled zdát, je opravdu teplá. Zároveň lehoučká a pohodlná.
It's a great jacket, durable, warm, and water-resistant. Very comfortable and of great quality.
The color is persistent and it feels really good when wearing it. Not only feels good, but also looks great and cool. A lot of pockets all around allow you to store everything you need to carry with you.
super bunda
Vše bylo fajn a OK
Zobrazuji 181 - 200 ze 412 recenzí « Předchozí 1...8 9 [ 10 ] 11 12...21 Další »